Beachboom

Videos Reviews

Beachboom. The ultimate 100% pure beach party at the Brouwersdam beach.

BEACHBOOM. FOLLOW YOUR DREAMS.

Dit jaar worden je mooiste dromen werkelijkheid. Beachboom presenteert: FOLLOW YOUR DREAMS. Ontdek een wereld die je stoutste dromen overtreft. Stap uit de realiteit en in een droomwerkelijkheid en geef je over aan de vetste beats en grooves.

Met de dikste line up uit de geschiedenis van Beachboom wordt de editie van 2015 er één om nooit te vergeten. Zeeland zal beven en het epicentrum is de Brouwersdam. En episch wordt het. Dat is gegarandeerd. Door je dromen na te jagen worden ze werkelijkheid. Dit jaar laat Beachboom dromen uitkomen.

Santos Suarez draait deze editie voor de 10e keer op Beachboom. Dat op zich is al reden voor een feest. Het Zeeuwse DJ duo Pep & Rash scoorden een wereldhit met ‘Rumors’ en dit jaar draait deze veelbelovende act op Beachboom. DJ’s en producers ROULNDOORS hebben de afgelopen jaren naam gemaakt met hun unieke combinatie van energy, melody and rythm. Onder het label Hardsoul Pressings releasde zij hun eerste productie en sindsdien verspreiden ze de ROULNDOORS sound wereldwijd. MOTi beklom in no time de top van de progressieve House. Zijn colab met Tiësto resulteerde in de 2013 Musical Freedom single Back to the Acid. Chuckie a.k.a. de Mix King staat bekend om zijn explosieve beats en verrassende FXs en ontketende climaxen. Hij is een graag geziene gast op festivals als Coachella, Lollapalooza, SXSW en Tomorrowland en deze zomer natuurlijk ook op Beachboom. En last but not least is daar Carnage. Hij vond zijn inspiratie dichtbij huis. Het was zijn moeder die hem aanspoorde zijn eigen beats te maken. Nu zet hij wereldwijd de grote festivals op zijn kop en sluit hij Beachboom af met een weergaloze set. De impact op Beachboom deze zomer zal nog lang voelbaar zijn.

FOLLOW YOUR DREAMS. See you at Beachboom!

http://www.beachboom.com
https://www.facebook.com/beachboom/

7,315 likes

Opening Hours:

Saturday: 16:00 - 01:00

Beachboom, Brouwersdam, Scharendijke, Netherlands

Open in Google Maps

Beachboom Videos

Beachboom Reviews

Other popular nightclubs in Scharendijke, Netherlands