Oerol Terschelling

Oerol is een 10 daags theaterfestival op Terschelling met locatie-& straattheater, muziek, dans, beeldende kunst, acrobatiek, expedities, talkshows en meer! #festivaleiland #oerol17 #Terschelling

Het Oerol-festival is een jaarlijks terugkerend 10-daags locatietheater- en landschapskunstenfestival op het eiland Terschelling. Ga naar http://bit.ly/afteroerol voor een sfeerimpressie van Oerol.

Met het eiland als inspiratiebron en podium voor de brede programmering heeft het Oerol-festival een toonaangevend artistiek profiel, waarin cultuur, natuur en experiment centraal staan.

Op Oerol wordt natuur gecombineerd met, theater, muziek, beeldende kunst, installaties en straattheater om in alle aspecten van het festival zowel de cultuur als de Terschellingse natuur centraal te stellen. Het publiek ziet hierdoor op het Oerol festival zowel hele breedte van het kunstenspectrum als van het eiland Terschelling.
De programmering is opgebouwd uit 4 onderdelen: veertig middelgrote en grote theatervoorstellingen, twintig paspoortprojecten bestaande uit kleinere voorstellingen, performances en installaties, 50 muziekoptredens en dagelijks straattheater in de straten van West en Midsland.

Door de unieke programmering, natuurlijke condities en de bijzondere sfeer is Oerol sinds sinds haar start in 1982 uitgegroeid tot een toonaangevend multidisciplinair festival van internationale faam. Jaarlijk bezoeken meer dan 55.000 cultuurliefhebbers het festival die iedere jaar weer een vernieuwende en verrassende inhoud treffen.

Kijk voor alle mogelijke wijzigingen, updates en extra's op de eventpagina (of bij @oerolwijziging op Twitter, of op Oerol.nl), waar we dagelijks een post plaatsen om deze zaken bij te houden. En nog een tip, ga ook naar de eventpagina https://www.facebook.com/events/1716106478674375/ om met #kaartjeruilen je kaartjes aan te bieden waar een ander misschien iets moois voor wil geven.

http://www.oerol.nl
https://www.facebook.com/OerolTerschelling/

33,698 likes

Opening Hours:

Monday: 09:30 - 17:00

Tuesday: 09:30 - 17:00

Wednesday: 09:30 - 17:00

Thursday: 09:30 - 17:00

Friday: 09:30 - 17:00

Oerol Terschelling, Zuid Midslandweg 4, 8891 GH Midsland, Netherlands

Open in Google Maps

Oerol Terschelling Reviews