Studio - Ultimate Club

NYE Party info: www.bevip.hu

A diszkószínház

Egy hely, mely kiemelkedik mind közül. Egy buli, mely nagyobb az összes többinél. Egy klub, amelybe az ország legtávolabbi szegleteiből is felutaznak a bulizók. Egy parti, melynek híre messze túlmutat országhatárainkon. Egy élmény, amely nélkül kevesebbek lennénk. Egy életérzés, melyet minden második szombaton a magunkénak érezhetünk. STUDIO.

Magyarország egyetlen megaklubját Európában is a legnagyobbak között emlegetik, azt azonban talán még itthon is kevesen tudják, hogy a STUDIO grandiózus bulijai és hatalmas vendégszáma világszinten is kiemelkedőnek számít, hiszen egy immáron 6 éve futó, minden második héten megrendezett, rendszeres klubestről van szó. Külön elismerést érdemel, hogy megnyitása óta ugyanazzal a magas színvonalú koncepcióval üzemel, tehát tévelygések nélkül, azzal a különleges elgondolással és profi szervezéssel zajlanak 2011-ben is ezek a partik, mint a legelső alkalmak 2005-ben. Ritka az ilyen állócsillag a szórakoztatóipar egén!De mi is ez a koncepció? A STUDIO igazi ereje abban rejlik, hogy látogatóit bevonja egy nagy, közös játékba, az egész világon kuriózumnak számító diszkószínház semmihez sem fogható élménykavalkádjába. Egy szinte leírhatatlan jelenség a klubéletben, egy új műfaj a szórakoztatásban. A világ top klubjainak színvonala, szolgáltatásai, hangulata találkoznak a show-műsorok világával, és profi táncosok – legyen az akár balett vagy néptánc! –, élsportolók, bűvészek vagy akár egy erotikus élőkép kéjesen egymást kényeztető, gyönyörű lányokkal. A STUDIO-ban bármi megtörténhet! Még alienek is feltűnhetnek...

A színvonalas látványparádé mellett a megaklub hihetetlen zenei élményekkel is gazdagít bennünket éjszakáról éjszakára. A két rezidens, DJ Free és Magonyi L. –birtokukban a tökéletes szórakozás receptjével – minden alkalommal remekbeszabott szettel örvendezteti meg több ezer fős közönségét. Fedezd fel Te is a diszkószínház varázslatos világát!


A megaklub

Az ország legjobb hangtechnikájával rendelkező, több ezer férőhelyes megaklub akkor sem áll üresen, ha éppen nem a kéthetente megrendezett diszkószínháznak ad otthont. Az elmúlt egy évben olyan világsztárok álltak a klub DJ-pultjába, mint Sasha, a Way Out West, az Extrawelt, a The Bloody Beetroots, Nastia Beauty, Steve Aoki, Benny Benassi, Skrillex vagy Arash megtöltve a klubot az egész országból érkező partiarcokkal. Időről időre Bladerunnaz partik töltik meg a klubot a tört-ütemek szerelmeseivel, az idén indult Thrasher bulik pedig az elektro fenegyerekeit vonzzák monumentális rendezvényeikre. Hagyománnyá vált, hogy az év hosszú hétvégéin a Classic House partikon gyűlnek össze az ország house-rajongói a STUDIO-ba, hogy az elmúlt idők feledhetetlen house-gyöngyszemeivel idézzék meg közösen a múlt legendává vált szórakozóhelyeit. A STUDIO adottságainak köszönhetően nemcsak hatalmas partik, de koncertek megrendezésére is alkalmas, a jövőben is itt találjuk a legparádésabb line-upokat, nemzetközi szintű koncerteket és az ország legnagyobb partijait!

http://www.bevip.hu
https://www.facebook.com/clubstudio/

30,190 likes

Studio - Ultimate Club, Hajógyári Sziget, 1033 Budapest, Hungary

Open in Google Maps

Studio - Ultimate Club Reviews

Other popular nightclubs in Budapest, Hungary

# 1

Instant

217,480 likes

Budapest, Hungary

Dance / Top Hits, Disco, Drum & Bass, EDM, Techno, House, R & B

# 2

Peaches and Cream

143,171 likes

Budapest, Hungary

R & B, Dance / Top Hits, Hip Hop

# 3

Liget Club & Bar

120,524 likes

Budapest, Hungary

Tech House, Techno, R & B, Dance / Top Hits, Disco, Pop / Rock, Deep House, EDM, Progressive House, Hip Hop

# 4

Morrison's 2 Klub

121,425 likes

Budapest, Hungary

Dance / Top Hits, Disco, EDM, House, Hip Hop, R & B, Deep House

# 5

Akvárium Klub Official

101,546 likes

Budapest, Hungary

Electronic, Electro House, House, Dance / Top Hits, EDM, Techno, Progressive House, Live, Trance, Tech House, Dubstep, Drum & Bass

# 6

A38 Hajó

105,566 likes

Budapest, Hungary

Rock, Electronica, Hip Hop, Jazz, Pop / Rock, Reggae, Live, Drum & Bass, Alternative

# 7

Dürer Kert

80,294 likes

Budapest, Hungary

Chillout / Lounge, Rock, Psy Trance, Techno, Electronic, Metal, Alternative, Trance

# 8

Ötkert

72,465 likes

Budapest, Hungary

Dance / Top Hits, Drum & Bass, House, Jazz, EDM, Funk / Soul

# 9

Cafe del Rio

79,416 likes

Budapest, Hungary

EDM, Dance / Top Hits, Electronic, House, Trance, Tech House