The King Club

The King s-a transformat intr-un salon minunat pentru evenimente. Noi iti organizam la Casa Mara Salon The King , evenimentele speciale din viata ta

Club The King este situat pe strada Primo Nebiolo, nr. 1, Bucuresti, vis-a-vis d Facultatea de Agronomie.

Pozitionat in nordul Bucurestiului, inconjurat de multe alte cluburi, The King face viata de noapte stralucitoare. Combinam muzica de club, animatia cu manelele si muzica lautareasca, venind in intampinarea voastra cu invitati de top ai genului.

Cum v-am obisnuit deja, avem petreceri in fiecare Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica, dar organizam si evenimente private, petreceri speciale!
Atractia in Club The King este datorata in mare parte atmosferei create de personalul nostru dar si momentelor artistice deosebite! Atmosfera excentrica imbina in mod placut decorul cu muzica de calitate. Iti sugeram ca e mult mai simplu sa vii sa te convingi! Te asteptam!!!

The King va incanta gusturile cu mancaruri cu specific international pe tot parcursul saptamanii.

Rezerva o masa in Club The King!
Nu se percepe nici un fel de taxa pentru rezervarea unei mese. Pentru rezervarea unei mese consumatia minima la o masa este de o sticla de alcool & soft driks. Rezervarea unei mese este valabila pentru un grup de maxim 8 persoane. Pentru grupuri ce depasesc 8 persoane este necesara rezervarea a doua sau mai multe mese.

Daca vrei sa traiesti si sa experimentezi altceva decat gasesti in celelalte cluburi TREBUIE sa vii la The KING.

Organizeaza petreceri speciale la Club The King!
Echipa noastra iti pune la dispozitie toate conditiile pentru un eveniment reusit!
Contacteaza-ne si vom stabili o intalnire in care sa punem la punct detaliile unui eveniment unic, gazduit de Club the King.
Trebuie doar sa ne contactati! Noi va garantam preturi speciale, cele mai bune idei tematice, cele mai bune servicii hostess, catering, muzica, un personal devotat si bine pregatit si conditii tehnice excelente!

Club The King este un club privat si isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani si a celor in stare de ebrietare este strict interzis.
Pentru ca atmosfera in cadrul clubului sa fie una cat mai placuta, cerem ca si vestimentatia sa fie una specifica locatiei noastre. Nu se accepta accesul in club cu: tenisi, trening, sapca, pantaloni scurti sport, cizme de munca.

RSPV: 0762726272

http://www.thekingclub.ro
https://www.facebook.com/thekingbucuresti/

37,584 likes

Opening Hours:

Monday: 09:00 - 22:00

Tuesday: 09:00 - 22:00

Wednesday: 09:00 - 22:00

Thursday: 09:00 - 22:00

Friday: 22:00 - 22:00

Saturday: 22:00 - 22:00

The King Club, Str. Primo Nebiolo, nr. 1, Bucharest, Romania

Open in Google Maps

The King Club Reviews

Other popular nightclubs in Bucharest, Romania