Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Győr EYOF Győr

Sunday, 23 July 2017, 18:00

693 going

Magyarország, azon belül Győr városa rendezheti meg a 2017-es EYOF-ot. Egy ilyen nagyszabású esemény lebonyolítása napjainkra már nem csak sporteseményt, sportolók viadalát, hanem az állóképesség, a szellem vetélkedését jelenti, egy nemzet erejét és büszkeségét hirdeti. Az EYOF megrendezésének joga kivételes kiváltság, a rendezés sikere minden magyar és minden győri sikere, amely által az egész ország nemzetközi hírnevet szerezhet.

Az EYOF élmény, kulturális találkozások színhelye, barátságok kezdete, karrierek első állomása, a jövő felnőtt bajnokainak kibontakozási lehetősége.

A kétévente megrendezésre kerülő esemény minden olyan joggal rendelkezik, mint az olimpiai játékok (ötkarika, láng, nyitó- és záróünnepség, olimpiai falu). A különbség, hogy itt az európai, 50 országból érkező, 13-18 év közötti sportolók mérik össze tudásukat 10 sportágban (tenisz, úszás, judo, torna, kajak-kenu, röplabda, kézilabda, kosárlabda, kerékpár, atlétika.

Izguld végig szurkolóként a versenyeket, vegyél részt a szervezésben önéntesként, vagy egyszerűen csak érezd jól magad a kultúrák és a fiatal bajnokok találkozóján Győrben!

Légy részese Te is az élménynek, kövesd folyamatosan a http://www.gyor2017.hu akutális híreit, jelentkezz önkéntesnek a program elindulását követően, legyen az első magyarországi olimpiai esemény egy nagyszabású összefogás eredménye.

Bátorság, szolidaritás, élmény - ez az EYOF, végre Magyarországon, Te is megtapasztalhatod!

http://facebook.com/events/586066578226595

Győr Város hivatalos oldala

11,141 likes

Győr Város hivatalos oldala, Városház tér 1., 9021 Gyor, Hungary

Open in Google Maps

Győr Város hivatalos oldala Reviews