Into The Great Wide Open

Thursday, 31 August 2017, 18:00

1,755 going

Into The Great Wide Open 2017 vindt plaats van 31 augustus t/m 3 september en is inmiddels uitverkocht.

Er komen allicht nog een aantal kaarten vrij. Richting het voorjaar rolt de marktplaats van Into The Great Wide Open weer uit, waar mensen in een veilige omgeving kaarten kunnen aanbieden, die worden aangeboden aan de mensen in de wachtrij. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws daarover. Meer informatie op onze website, alsook de vouchers voor Camping Lange Paal en de kinderkaarten. POST is ook te bestellen via de website: http://www.intothegreatwideopen.nl/

Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die ons festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

http://facebook.com/events/839229116180103

Vlieland,NL

317 likes

Vlieland,NL, , 8899 KB Oost-Vlieland, Netherlands

Open in Google Maps

Vlieland,NL Reviews