Fun Fest

19,484 likes

A hely, ahol a nyár kezdődik. időpont: június 26-29. helyszín: Balatonföldvár

FUN. MUSIC. SPORT . A Fun Fesztivált a nyár legvarázslatosabb és legmerészebb eseményének álmodtuk meg, ami Rólad szól, és ahol nem számít, hogy ki vagy. Hallgasd a zenét, sportolj, ismerkedj és bulizz úgy, mint még soha.
Ha egy megfizethető prémium fesztiválra vágysz, ahol fontos a kulturált szórakozás, a minőségi zene, a sport, a kapcsolatteremtés, ahol számít a véleményed, ahol Te vagy a főszereplő, ahol nem mozdulsz el a Balaton partjáról, akkor ne hagyd ki a nyár első nagy buliját.
Zene

Egy hely, ami elbűvöl a zenével.
Egy hely, ahol a lineup nem pár nagy névből áll.
Egy hely, ahol Te is megtalálod a kedvencedet.

Egy hely, ahol széleskörű zenei programok várják a fesztiválozókat, ahol egyaránt találkozhatnak színvonalas külföldi és hazai előadókkal.
Egy hely, ami nem ismer zenei határokat.
Több mint 100 előadó, 7 helyszín.
Line up hamarosan.

Sport

A Fun fesztiválon a hajnalig tartó bulik mellett napközben a sporté és az egészségé a főszerep. A rendezvény során számtalan hagyományos, és új sportágat próbálhatsz ki barátaiddal. Az egyre népszerűbb bossaball mellett lábteniszben, tollasban, strandröplabdában és vizi fejelésben is megmutathatod, hogy Te vagy a legjobb. Persze, ha csak őrültségre és bulira vágysz, akkor számodra nem maradhat ki a vízifoci, vagy a mászófal sem a programok közül. A több mint harminc sportág és FUN játékpark garantálja, hogy nálunk egy percig sem fogsz unatkozni.
Azok számára, akik a fesztivál ideje alatt is edzésben akarnak maradni, napi 2 csoportos edzést tervezünk, amelyek során neves trénerek vezénylik az aerobik, aquafitness és egyéb erőnléti órákat. A színes szárazföldi események mellett a vízben is megmérettetheted magad, méghozzá a Balatonon újdonság számba menő versenyszámban.

Flúgos futam

Az itt indulók csak emberi erővel hajtott járművekkel nevezhetnek, de kritérium, hogy azokat a versenyzők kizárólag házilag fabrikálhatják. Az ilyen versenyek óriási sikerrel zajlanak világszerte, és a hasonló hazai kezdeményezések is mindig nagy tömegeket vonzanak és felejthetetlen pillanatokat szerezhetnek a versenyzőknek és a nézőknek is egyaránt. A profi lebonyolitásban a 20 éve nagy sikerrel működő „Őrület napja” szervezői lesznek a segítségünkre.

Környezetvédelem

Ha tudatosan élsz és számodra is fontos a környezetünk megóvása, akkor is a Fun Fesztiválon a helyed, hisz az esemény során célunk az alternatív energiafelhasználás és az innovatív szolgáltatások és termékek széleskörű népszerűsítése. Egy öko-sátorban zajlik majd a környezettudatos életmód és az alternatív energia iránti figyelem felkeltése, ahol előadásokra, kiállításra és „zöld” start-up-ok szemléltetésére is sor kerül.

Guinness Világrekord kísérlet

A fesztivál ideje alatt egy világrekordot is meg szeretnénk dönteni, hiszen ekkor mutatjuk be a külön az erre célra készített vízibiciklit.
A világrekorddöntésen közreműködnek a fesztivál hivatalos arcai, és közkedvelt hírességek is.

http://www.funfest.hu

https://www.facebook.com/FUNFESTofficial/

, Budapest, Hungary

Open in Google Maps