Meex On the Beach

5,833 likes

Meex on the Beach Családias hangulat, privát bulik, koktélok a kézben és persze homokos tengerpart kilométereken keresztül! www.meex.hu

Meex On The Beach

Hogy hova is invitálunk téged?

Oda, ahol az árak alacsonyak és ahol homokos tengerparton süttetheted a konditeremben megedzett testedet. A part kiváló adottságainak köszönhetően a mezítlábas beach bulik sem maradhatnak ki a repertoárból.
Továbbá ez a hely a legnépszerűbb üdülőhelyé nőtte ki magát a fiatalok körében. Így aztán minden adott, hogy igazán jól érezd magad: bárok, diszkók sorra érik egymást kilométereken keresztül egy felejthetetlen élményt garantálva.


NAPOSPART Burgasztól 35 km-re északra a Fekete-tenger partján található, mely az utóbbi években Bulgária legnépszerűbb üdülőparadicsomává vált a fiatalok és pihenni vágyók körében.
A 6-8 km hosszú finomhomokos tengerparton számtalan nyugati színvonalú hotel és apartmanház épült az elmúlt pár évben.
Amit fontos tudni, hogy Napospart területén belül nincsenek utcanevek, így a tájékozódás szállodákhoz viszonyítva történik. Egyik ilyen fő viszonyítási pont a központi sétálóutcán található Hotel Kuban.
A hely klímájának köszönhetően szinte soha nem esik az eső és az országban itt az egyik legmagasabb a napsütéses órák száma.

NESSEBAR: A kultúra iránt fogékonyaknak igazi paradicsom Napospart, hiszen 15-20 perces tengerparti sétával máris a történelmi Nessebar kanyargós utcáin találhatják magukat. Bulgária, és egyben Európa egyik legrégebbi városa ez, amelyet 1983-ban a világörökség részévé nyilvánított az UNESCO. A 2 km² területű félszigeten több mint 40 templommal és számos bizánci stílusú épülettel is találkozhatunk.

Naposparton az esték mindennap garantáltan bulikkal telnek: a főutcán egymást érik a bárok, diszkók, szórakozóhelyek és éttermek.

http://meex.hu/utazas/meexonthebeach

https://www.facebook.com/MeexOntheBeach/

Soroksári út 48-54 (Bejárat a Malom Bisztrón keresztül), 1095 Budapest, Hungary

Open in Google Maps

Upcoming Meex On the Beach events

Meex on the Beach 2015

288 going

Budapest, Hungary

Starting: Friday, 31 July, 00:00

Ending: Wednesday, 30 November, 00:00

Meex on the Beach 2016 - Sunny Beach, Bulgária

125 going

Budapest, Hungary

Starting: Saturday, 30 July, 12:00

Ending: Saturday, 6 August, 15:00